Tack för att du vill bli fadder!

Från och med 25 maj 2018 kommer vi att få ut mindre av det du ger via SMS-tjänst. Detta gäller både gamla och nya faddrar, och beror på att WyWallet lagts ner och att SMS-tjänstbolagen och mobiloperatörerna då behövt ta fram nya avtal. Se tabell nedan.

Vi kommer fortfarande att ha kvar möjligheten att vara SMS-fadder, men vi vill gärna informera om att som alternativ har vi autogiro, PayPal Swish och bankgiro.

Är man redan SMS-fadder måste man själv avsluta sin SMS-tjänst om man vill byta till något annat alternativ, hur man gör för att avsluta står i de bekräftelse-SMS man fått varje månad (sök på 72456 i SMS-inkorgen). Vi är tacksamma om man underlättar vår administrering genom att meddela oss om man byter.

Så här gör du för att bli SMS-fadder:

SMS:a t.ex START ALBERT50, START ALBERT100 eller START ALBERT200 till 72456 för att bli fadder till Albert och stötta djurfristaden med motsvarande belopp per månad.

För att avbryta tjänsten SMS:ar du närsomhelst t.ex STOPP ALBERT50,  STOPP ALBERT100 eller STOPP ALBERT200 till 72456.

Det är ingen bindningstid på sms-fadderskapet, och varje gång ditt bidrag dras får du ett sms med info om hur du gör om du vill avbryta.

Vem vill du faddra?

Här kan du läsa mer om de individer du kan bli fadder åt (öppnas i ny flik).

Så här får du ditt fadderbevis och fadderrapporter:

I svars-sms:et får du en länk till ett formulär där du fyller i dina uppgifter. Där kan du också ange om du vill ge bort fadderskapet till någon.