Stöd Gotlands Djurfristad som företag och visa att ditt företag jobbar för en djurvänlig värld.


Gotlands Djurfristad är beroende av fadderskap och donationer. Nu kan du som driver eget eller representerar ett företag, hjälpa oss på vår resa till ett djuretiskt samhälle. Företag har ofta mer resurser än privatpersoner, och du kan vara säker på att era ekonomiska bidrag går till något gott.

Vad får ditt företag som sponsor?

Genom att bli företags-sponsor, visar du att ditt företag är djuretiskt och strävar efter en djurvänlig värld. Varje företag får ett digitalt diplom att använda på sin hemsida och på sociala medier.

Våra sponsorskap har fasta årliga belopp. Beroende på hur stort ert företag är och hur mycket marknadsföring ni vill ha, har vi tre nivåer:
1. Liten – 6 000 SEK / år
2. Mellan – 20 000 SEK / år
3. Stor – 50 000 SEK / år

1. Liten

Som liten företags-sponsor får du synas på vår hemsida med en SEO-vänlig länk till ditt företags hemsida. Du blir även nämnd på vår facebook-sida (med över 16.000 följare) 1 gång i samband med sponsorskapets påbörjan.


2. Mellan

Om ni väljer nivån “mellan” får ni också en länk på vår hemsida, men ni blir nämnda flera gånger under årets gång. Ni kan även ha med en presentation av era tjänster i dessa sammanhang.


3. Stor

Som Stor sponsor får ni en helt egen presentation under sponsorer och partners där ni får fria händer att presentera er själva samt era tjänster. Löpande under året blir ni även nämnda och tackade. Det finns även utrymme för att inkludera konkreta erbjudanden och reklam via vår facebook-sida.


Oavsett vilken nivå ni väljer, kommer ni få en faktura från oss som ni har 30 dagar på er att betala.

Anslutna sponsorer

FS Data
Vecanis
identià
Vegoloppet 2016
Guarda Spirit
SEMify
Hermans
Intendit

Vill du veta mer? Kontakta oss

Ditt namn*

Din epost*

Företagets namn

Meddelande | Sponsor-nivå

Vi behöver din hjälp!

Stöd oss, bli månadsgivare

stöd oss

Vi behöver din hjälp