Här beskrivs några av våra sponsorer och deras tankar – bli en ni med, det finns mängder av möjliga alternativ som du kan läsa om HÄR.

FS Data

FS Data

Tack vare våra fantastiska vänner på FS Data kunde vi rädda tjurarna från slakt.

Anlita FS Data!

Minifinder

Minifinder har skänk GPS-trackers till djurfristaden så att hundarna kan springa fria på gården. Genom Minifinders app kan vi hålla koll på var de befinner sig hela tiden utan att behöva oroa oss. Frihet när den är som bäst!

Läs mer om smarta Minifinder här

K-Rauta

Byggvaruhuset K-Rauta har lagom till sommaren 2018 skänkt en stuga till djurfristaden. Tack vare dem kan vi nu erbjuda volontärer som kommer en under en längre period en plats där de får vara för sig själva.

Handla hos K-Rauta

Billiga Arbetskläder.se

Onlinebutiken Billiga Arbetskläder.se har sponsrat oss med praktiska och snygga arbetskläder.

Handla prisvärda arbetskläder du med!

Tidningen VEGO

vego

Vi har hjälpt Gotlands Djurfristad med marknadsföring av deras fina djurfristad för att vi självklart delar deras värderingar om att Vegomat är det enda rätta! Vi hoppas kunna komma till nya gården och laga mat tillsammans med råvaror från deras härliga grönsaksland.

Läs VEGO här!

Vecanis (tidigare EcoDog) – unikt utbud av ekologiskt och vegetabiliskt foder

ecodog

Vi har valt att sponsra Gotlands Djurfristad eftersom det är de djuren som är i störst behov av medkänsla och omhändertagande. Många personer är villiga att öppna sina plånböcker för utsatta hundar och katter men inte i samma utsträckning för lantbruksdjuren. Då den rådande samhällsnormen betraktar vissa djur som mat så vill vi stödja en plats som låter de djuren leva för sin egen skull. På Gotlands Djurfristad finns en glädje och vördnad om livet, något som saknas på så många platser där dessa† djur annars vistas.

Vi tror och längtar efter en värld där alla människor och djur har rätt till sina egna liv. Vårt lilla bidrag på vägen mot denna värld är att stötta en verksamhet som visar att det går. Gotlands Djurfristad är verkligen den oas i världen som vi själva drar hopp ifrån när vi ser hur djuren omkring oss behandlas illa.

Att som företagssponsor få möjligheten att semestra på Gotlands Djurfristad ser vi som en oerhörd tillgång. När själen behöver påfyllning så finns inget bättre än djur som lever som fria individer i en vacker miljö för att få hopp om en djurvänligare framtid.

Läs mer och kika på våra produkter

Guarda Spirit

guardia

 

’’Gotlands Djurfristad gör ett hängivet och seriöst arbete med att omhänderta avlivningshotade, vanvårdade och övergivna djur. GUARDA SPIRIT har valt att stödja Gotlands Djurfristad med vår fond. Via fonden kan våra kunder enkelt och snabbt lägga en 20:a medan de ändå handlar hos oss. Det är vårt lilla sätt att bidra till deras arbete, som går i linje med våra värderingar kring hur djur ska behandlas. Vi stödjer också Gotlands Djurfristad därför att de även arbetar förebyggande genom att informera om djurens situation i livsmedelsindustrin och hur man kan göra skillnad.

Vi tycker det är viktigt att höja djurens status och det gör de genom att folkbilda om djurens behov, djurens naturliga beteende och djurens känsloliv. Genom att visa upp goda djurförhållanden på sin gård samt hålla i utbildningar och seminarier inspirerar de till ett etiskt förhållningssätt till djur och till en hållbar livsstil. De har också ett stort miljöengagemang och en stark vilja att göra världen till en bättre plats – för alla! Gotlands Djurfristad drivs helt ideellt och får inga statliga bidrag och är därmed beroende av stöd från företag och privatpersoner, så jag hoppas att fler företag vill hjälpa till. Alla som tycker att god djurvälfärd, ett hållbart klimat, hälsa och empati är viktigt i samhället borde stödja denna verksamhet.”

Läs mer om Guarda Spirit och deras produkter här!

Vi behöver din hjälp!

Stöd oss, bli månadsgivare

stöd oss

Vi behöver din hjälp