20170428_130439-1

Kontakta oss på mejl

Alla som jobbar på och med fristaden jobbar ideellt, vi ber om överseende med att det kan dröja innan vi svarar.

Facebook – klicka här

Här kan ni följa oss och få massa uppdateringar om djuren och annat som händer på gården. Det går även bra att skicka oss ett meddelande om du vill ha kontakt med oss.

Instagram – klicka här

Även här kan ni följa vad som händer på gården och givetvis ta kontakt med oss genom meddelande.

 

Besök

Djurfristaden är endast öppen för faddrar och volontärer. Vi har ännu så länge ingen annan besöksverksamhet. Tyvärr har vi ingen övernattningsmöjlighet eller servering heller men förhoppningsvis i framtiden. Innan man besöker djurfristaden får man inte ha besökt andra djur, eller gårdar med djur, på grund av risk för spridning av sjukdomar. Man ska heller inte ha kläder som man brukar ha på andra gårdar och man får inte heller ha någon infektion.

Alla besök måste förbokas, faddrar som vill komma på fadderträff mejlar oss på gotlandsdjurfristad@gmail.com och volontärer anmäler sig här.

Tyvärr kan man inte ha egna djur med sig till djurfristaden såvida de inte kan sitta kvar i bilen (på ett bekvämt och säkert sätt).

Vissa av djuren på djurfristaden har traumatiska upplevelser bakom sig och meningen med verksamheten är att djuren på fristaden ska respekteras av oss människor. Vi garanterar inte att man får träffa djuren på nära håll eftersom vi inte vill tvinga oss på dom. Det är djuren själva som bestämmer om de vill ha kontakt. Vi vill förmedla ett synsätt på djur som innebär att vi människor respekterar dem som egna individer med egna viljor, känslor och behov. Djur är inte till för oss människor, de lever för sin egen skull.

Vi behöver din hjälp!

Stöd oss, bli månadsgivare

stöd oss

Vi behöver din hjälp