Som fadder till någon av djuren hos oss, är du med och bidrar till att vi kan ge alla på fristaden ett långt och gott liv! Du hjälper till att täcka kostnader för deras mat, strö och omvårdnad, för underhåll av deras hagar och boende, och för driften av gården såsom el, vatten, försäkringar och drivmedel. Alla som jobbar på fristaden gör detta helt ideellt.

Det här får du som fadder:

Du som blir fadder får ett digitalt fadderbevis och kontinuerliga rapporter med bilder på ditt fadderdjur. Dessa rapporter ges i första hand via vår facebookgrupp för faddrar. Om du meddelat oss att du inte använder facebook så mejlar vi istället dessa rapporter till dig.

Ett par gånger per år anordnar vi fadderträffar, då du kan besöka fristaden och träffa ditt fadderdjur.

Vem vill du faddra?

Här kan du läsa mer om de individer du kan bli fadder åt (öppnas i ny flik).

Så här gör du för att bli SMS-fadder:

SMS:a t.ex START ALBERT50 eller START ALBERT100 till 72456 för att bli fadder till Albert och stötta djurfristaden med motsvarande belopp per månad.

För att avbryta tjänsten SMS:ar du närsomhelst t.ex STOPP ALBERT50 eller STOPP ALBERT100 till 72456.

Det är ingen bindningstid på sms-fadderskapet, och varje gång ditt bidrag dras får du ett sms med info om hur du gör om du vill avbryta.

Så här får du ditt fadderbevis och fadderrapporter:

För att kunna ge fadderbevis och -rapporter till dig som väljer att bli fadder via vår SMS-tjänst, behöver vi några uppgifter från dig. Följ därför länken i svars-sms:et om du vill att vi skickar ett fadderbevis (pdf), och en inbjudan till vår faddergrupp där du får uppdateringar om ditt fadderdjur.