Bli fadder hos oss

Som fadder åt ett djur på djurfristaden blir du delaktig i att rädda liv. Du ger djur möjlighet att få fortsätta leva och respekteras som de unika individer de är.

Dina pengar går till mat, veterinärvård, tak över huvudet, stora hagar och ett gott liv för varje individ på djurfristaden. Det är tack vare stöd i form av fadderskap som vi kan ta hand om djur som annars skulle mött döden på ett slakteri.

Det här får du som fadder

Du som blir fadder får ett digitalt fadderbevis och vi berättar om livet på djurfristaden, dels i en faddergrupp på Facebook, dels via våra sidor på Facebook och Instagram.

Som fadder får du komma och besöka djurfristaden vid några av de tillfällen då vi har fadderträffar varje år, dessa datum meddelas via Facebookgruppen för faddrar.

Vid besöken på djurfristaden får du se vissa av djuren på håll och se hur de lever men däremot inte klappa dem. Djurfristaden är just en fristad för djur där alla invånare ska få känna sig lugna och trygga. Många och nya människor stressar djuren och därför vill vi för djurens skull att alla besök sker utan att störa dem.

Djurfristaden är en av mycket få ställen på jorden där djuren ses som okränkbara individer med rättigheter precis lika stora som människans. Besöken sker därför helt och hållet på djurens villkor. Om de kommer fram självmant går det bra att hälsa, annars får vi nöja oss med att se dem på håll. Vetskapen om att man bidragit till att någon får fortsätta leva och leva ifred är fantastisk.

Vi är få som arbetar på plats med djuren och djuren kommer alltid i första hand. Vi hoppas innerligt att bara vetskapen om att du kunnat vara med och rädda ett liv från döden på ett slakteri är nog. Vi är väldigt hårt belastade tidsmässigt och vi oroar oss mycket för hur vi ska kunna överleva nu sedan klimatförändringarna drabbat även oss genom t.ex. torka och foderbrist.

Tillsammans kan vi rädda liv, må det vara gott nog!

Vem vill du faddra?

Här kan du läsa mer om de individer man kan bli fadder åt (öppnas i ny flik).

Vilket belopp vill du ge?

Fadderskap finns i olika nivåer. Per månad (ej möjlig via swish och bankgiro): välj summa från 25 kr och uppåt. Per år: välj summa från 300 kr och uppåt.

Hur vill du göra dina insättningar?

Välj nedan hur du vill göra dina insättningar för att bli fadder eller ge bort ett fadderskap. Via länkarna eller översta blå knappen kommer du vidare till formulär där du fyller i dina uppgifter, eller till en sida med mer info. Den blå är som sagt smidigast och enklast men du får självklart välja vilket sätt du vill.

 
 Bli fadder (enklaste och smidigaste sättet)      

Fadder Autogiro:

För att bli fadder och göra dina insättningar årligen eller månadsvis via Autogiro – klicka här.

Ge bort fadderskap Autogiro: 

För att ge bort ett fadderskap och göra dina insättningar årligen eller månadsvis via Autogiro – klicka här.

Fadder Swish eller Bankgiro:

För att bli fadder och göra din insättning årligen via Swish eller Bankgiro – klicka här.

Ge bort fadderskap Swish eller Bankgiro:

För att ge bort ett fadderskap och göra din insättning årligen via Swish eller Bankgiro – klicka här.

 

 

4 Comments

 1. Nu har vi autogiro! | Gotlands Djurfristad
  9 april, 2018

  […] Fadderskap […]

 2. Bli kycklingfadder!! |
  8 juni, 2016

  […] Stöd med att bli fadder eller skänk en slant så de kan rädda fler djur!! Då blir jag jätteglad!!❤  www.gotlandsdjurfristad.se […]

 3. Nu har vi autogiro! | Gotlands Djurfristad
  17 januari, 2016

  […] Bli fadder […]

Vi behöver din hjälp!

Stöd oss, bli månadsgivare

stöd oss

Vi behöver din hjälp